Rękawice FLEXIN
Rękawice wykonane z poliamidu z dodatkiem spandexu, powleczone warstwą czarnego nitrylu o strukturze piasku. Ścieg 13G.
Dzięki zastosowanym materiałom rękawice jest niezwykle elastyczna, komfortowa oraz gwarantuje pewny uchwyt podnoszonego/przenoszonego przedmiotu.
Najwyższy poziom ochrony na przetarcie przy jednoczesnych najwyższych właściwościach manualnych.
PODSTAWOWE BRANŻE
Aeronautyka
Przemysł motoryzacyjny
Maszyny i urządzenia
Wytwarzanie metalu
Rynek wtórny motoryzacji
Służby ratunkowe
Przetwarzanie żywności
Przemysł naftowy
Transport
Obsługa magazynów
Kategoria II. Zgodnie z Europejską normą zharmonizowaną EN 388:2016 rękawice FLEXIN posiadają następujące parametry ochrony 4/1/2/1/X.
Rozmiary:9-10
Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji na stronie internetowej. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej. Jeśli zgadzasz się, abyśmy wykorzystywali wszystkie wskazane poniżej pliki cookie do wskazanych celów, prosimy o kliknięcie „Akceptuję wszystkie”. Jeżeli chciał(a)byś zdecydować, które z plików cookie będą mogły być wykorzystywane, prosimy o rozwinięcie opcji poniżej oraz dokonanie wyboru. Możesz również odrzucić wszystkie pliki cookie z wyjątkiem niezbędnych, klikając „Odrzucam wszystkie”.
Szczegółowe informacje na temat plików cookie znajdują się w Polityce Plików Cookie .
Ta grupa plików cookie jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania naszej strony internetowej oraz zapewnienia bezpieczeństwa w korzystaniu z niej.
Funkcjonalne pliki cookie umożliwiają witrynie zapamiętanie informacji, które zmieniają sposób jej zachowania lub wyglądu, np. preferowany język lub region, w którym się znajdujesz, rozmiar czcionki, układ graficzny witryny itp.
Statystyczne pliki cookie pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję z witryną, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Pliki te umożliwiają nam ulepszanie struktury strony i jej zawartości.