Monitor Grady to druga generacja z tej serii. Bardzo dobry but w konkurencyjnej cenie. Cholewka buta wykonana jest z prawdziwej, olejowanej skóry, a wnętrze wyłożone jest tkaniną pochłaniającą i odprowadzającą wilgoć. Podeszwa zewnętrzna to podeszwa PU o 2 gęstościach, która zapewnia doskonałą amortyzację. Podnosek wykonany jest z materiału kompozytowego i materiału APT odpornego na przebicie. Ten but jest całkowicie wolny od metalu.
Rozmiar 36 / 37 / 38 / 39 / 40 / 41 / 42 / 43 / 44 / 45 / 46 / 47
EN ISO 20345:2011 FO SRC S3
Sznurowanie Normalne
Podnosek FIT Szeroki Kompozytowy TOECAP
PodeszwaPU o podwójnej gęstości
Wkładka Monitor SS2.0
Wodoodporny Nie
Przystosowany do Budownictwa, konstrukcji i cięższych prac
Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji na stronie internetowej. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej. Jeśli zgadzasz się, abyśmy wykorzystywali wszystkie wskazane poniżej pliki cookie do wskazanych celów, prosimy o kliknięcie „Akceptuję wszystkie”. Jeżeli chciał(a)byś zdecydować, które z plików cookie będą mogły być wykorzystywane, prosimy o rozwinięcie opcji poniżej oraz dokonanie wyboru. Możesz również odrzucić wszystkie pliki cookie z wyjątkiem niezbędnych, klikając „Odrzucam wszystkie”.
Szczegółowe informacje na temat plików cookie znajdują się w Polityce Plików Cookie .
Ta grupa plików cookie jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania naszej strony internetowej oraz zapewnienia bezpieczeństwa w korzystaniu z niej.
Funkcjonalne pliki cookie umożliwiają witrynie zapamiętanie informacji, które zmieniają sposób jej zachowania lub wyglądu, np. preferowany język lub region, w którym się znajdujesz, rozmiar czcionki, układ graficzny witryny itp.
Statystyczne pliki cookie pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję z witryną, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Pliki te umożliwiają nam ulepszanie struktury strony i jej zawartości.