Rękawice BAMBOO GRIPPIN
Kategoria I
Rękawice z włókna bambusowego powleczone spienionym latexem w kontrastowym kolorze.
Ścieg 13G.
Dzięki zastosowaniu włókna bambusowego, które posiada wiele mikroporów, rękawica jest bardzo elastyczna, zapewnia wyjątkową chłonność wilgoci. Włókno bambusowe posiada właściwości antystatyczne, nie gromadzi kurzu ani roztoczy, dlatego rękawice BAMBOO GRIPPIN polecane są dla alergików. Co więcej, włókno bambusowe charakteryzuje się wysoką trwałością oraz właściwościami antybakteryjnymi oraz antygrzybicznymi.
Doskonałą chwytność gwarantuje warstwa spienionego latexu, a jej kontrastowy kolor sprawie, że rękawica wygląda
Idealne do pracy w branży montażowej, budowlanej, w magazynach oraz w transporcie.
Rozmiary:8-10
Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji na stronie internetowej. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej. Jeśli zgadzasz się, abyśmy wykorzystywali wszystkie wskazane poniżej pliki cookie do wskazanych celów, prosimy o kliknięcie „Akceptuję wszystkie”. Jeżeli chciał(a)byś zdecydować, które z plików cookie będą mogły być wykorzystywane, prosimy o rozwinięcie opcji poniżej oraz dokonanie wyboru. Możesz również odrzucić wszystkie pliki cookie z wyjątkiem niezbędnych, klikając „Odrzucam wszystkie”.
Szczegółowe informacje na temat plików cookie znajdują się w Polityce Plików Cookie .
Ta grupa plików cookie jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania naszej strony internetowej oraz zapewnienia bezpieczeństwa w korzystaniu z niej.
Funkcjonalne pliki cookie umożliwiają witrynie zapamiętanie informacji, które zmieniają sposób jej zachowania lub wyglądu, np. preferowany język lub region, w którym się znajdujesz, rozmiar czcionki, układ graficzny witryny itp.
Statystyczne pliki cookie pomagają nam zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję z witryną, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Pliki te umożliwiają nam ulepszanie struktury strony i jej zawartości.